• JEANNE LEEST...

Titel: Afscheid van Clouds Frome
Genre: Literaire thriller
Auteur: Robert Goddard
Uitgeverij: BZZToH, 2003
ISBN: 9045301733
Prijs: € 10,- (paperback)

Afscheid van Clouds Frome

ARTIKEL DELEN OP SOCIALE MEDIA

Architect Jeoffrey Staddon leest in de krant dat Consuela Caswell aangeklaagd is voor de moord op haar nichtje. Hij kent de mooie Consuela van 12 jaar geleden. Hij heeft toen voor haar en haar man Victor Caswell een huis genaamd Clouds Frome gebouwd. Tijdens de bouw worden Jeoffrey en Consuela hopeloos verliefd. Ze zijn van plan er samen tussenuit te knijpen, maar als puntje bij paaltje komt kiest Jeoffrey toch voor zijn carriere. Een mislukt huwelijk verder besluit Geoffrey dat hij alles in het werk zal stellen om Consuela vrij te krijgen. Hij is er heel zeker van dat Consuela onschuldig is. Zijn zoektocht confronteert hem met geheimen uit het verleden, die beter verborgen hadden kunnen blijven.

Robert Goddard is van beroep geschiedenisleraar en dat komt duidelijk naar voren in zijn spannende thrillers. Hoewel ik niet echt een thrillerlezer ben, zijn de boeken van Goddard voor mij altijd een openbaring... Meer!!!

VOLG ROERMONDENAAR.NL
WIE WOONDE WAAR IN ROERMOND 1937
TAALGEBRUIK EN CULTUUR IN ROERMOND

Lotte onderzoekt het taalgebruik in Roermond. Ze kijkt daarbij naar verschillende talen en hoe deze door de vele verschillende inwoners van Roermond gebruikt worden in het dagelijkse leven.

Lees verder

TELEFOONGIDS VAN ROERMOND UIT 1906